"Pjanić? Real Madrid ga ne želi"
Foto: EPA

Poznati agent Ernesto Bronzetti tvrdi

"Pjanić? Real Madrid ga ne želi"

Midhat Šljivak

Poznati agent Ernesto Bronzetti tvrdi da Miralem Pjanić neće pojačati Real Madrid.

Iako italijanski mediji skoro svakodnevno sele bh. veznjaka u evropske velikane. Navodno, za Pjanića interes pokazuju Barcelona i Real Madird, ali od eventualnog transfera neće biti ništa.

Tako barem tvrdi Bronzetti, koji je otkrio neke igrače koji su želja Kraljeva.

"Pjanić? Da znam listu igrača koje Florentino Perez ima, ne bih vam rekao. Ali, znam jedno. Pjanić nije igrač kojeg žele u Realu. Bacca, Murillo i Icardi su igrači koje želi Real. Možda Pjanića želi Atletico, ali znam da Real ne razmatra mogućnost njegovog dovođenja", rekao je Bronzetti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Real će pojačanja moći dovoditi još do kraja januara, nakon čega im slijedi suspenzija do ljeta 2017. godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi