"Pjaniću, kad ćete pobijediti neku utakmicu!?"

Frustrirani navijač se obratio Pjaniću

"Pjaniću, kad ćete pobijediti neku utakmicu!?"

Roma niže loše rezultate i bijes navijača polako ali sigurno ide ka vrhuncu.

S neprijatnim situacijama susreću se svi fudbaleri Rome, a izuzetak nije ni naš Miralem Pjanić, koji se i sam utopio u sivilo svoje ekipe.

Našem reprezentativcu se obratio jedan navijač Rome koji je bio u svom automobilu, postavivši mu pitanje "Kad ćete pobijediti neku utakmicu?". Vidno iznervirani Pjanić ostao je 'hladne glave' i odgovorio mu je: "U četvrtak".

Roma je u posljednjih deset utakmica u svim takmičenjima upisala samo dvije pobjede, dva poraza i čak šest remija, ali je kap koja je prelila čašu domaći poraz od Sampdorije (2:0).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.