"Postoji interes Seville, ne znam koliko će City tražiti"

Nolito za engleske medije

"Postoji interes Seville, ne znam koliko će City tražiti"

Teme:

Španski fudbaler i član Manchester Cityja Nolito već nekolko puta je rekao da bi se volio vratiti u La Ligu i da se ne osjeća lijepo na Etihadu.

Inostrani mediji prije nekoliko dana prenijeli su informaciju da se za Nolita interesuje ekipa Seville koja bi ga mogla dovesti na posudbu, a to je potvrdio i sam fudbaler:

"Istina je da postoji interes Seville, ali također imam kontakt sa Celtom Vigo i ostalim timovima. Ali činjenica je da ne zavisi mnogo od mene, jer će City pretpostavljam tražiti novac, ne znam tačno koliko", rekao je Nolito pa nastavio:

"Imam još dvije godine ugovora, City me je platio 18 miliona eura. Možda je City zainteresovan da me pošalje na posudbu sa opcijom otkupa ugovora", poručio je Španac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Nolito je prošle sezone odigrao 19 mečeva za Manchester City u Premiershipu te je postigao četiri pogotka uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti