"Postoji samo jedna osoba kojoj sam tražio fotografiju"

Otkrio svog heroja

"Postoji samo jedna osoba kojoj sam tražio fotografiju"

Vezni nogometaš Rome i reprezentacije Italije Daniele De Rossi otkrio je da postoji jedan osoba koja je njegov heroj.

To je za njega bivši defanzivni vezistza Manchester Uniteda Roy Keane koji je imao veoma sličan stil igre kao danas Rossi.

"Keane je moj apsolutni heroj. Razlog zbog kojeg nosim broj 16 na leđima je, uz rođendan kćerke, i Kane", rekao je Rossi i dodao:

"On je jedina osob na svijetu kojeg sam pitao za fotografiju. Bilo je to prije dvije godine. Bio sam previše stidan da pitam Maradonu, ali priliku za fotografiju sa Keaneom nisam smio propustiti".

Podsjetimo da Rossi trenutno ima 32 godine i da u 15. sezona sa Romom još uvijek nije uspio osvojiti šampionsku titulu bez obzira što je odigrao preko 500 mečeva za ovaj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi