"Priča o Zvezdi je izmišljotina, Zrinjskom želim sreću"

Marinović nakon odlaska iz Zrinjskog

"Priča o Zvezdi je izmišljotina, Zrinjskom želim sreću"

M. Maksimović

Nakon iznenadnog razlaza sa Zrinjskim, Vinko Marinović odmara u rodnoj Gradišci odakle će na novi angažman, a kada će se on desiti i gdje će ga trenerska sudbina dovesti nakon Mostara danas je nezahvalno prognozirati.

Neupitno je da će jedan od najuspješnijih trenera u historiji Zrinjskog uskoro naći angažman. On, tvrdi, neće biti u Crvenoj zvezdi kako su objavili mediji istog dana kada se razišao sa Zrinjskim. 

“To je izmišljotina. Nemam više pta kazati na to“, rekao je.

Osim onoga što je izjavio na klupskoj stranici Zrinjskog, Marinović nije imao još mnogo šta za reći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Hvala Zrinjskom u svakom slučaju. Tu sam kao trener dosta napredovao. To je ipak iza mene. Idemo dalje, trener uči i napreduje dok je živ. Zrinjski je trenutno najbolji tim u BiH, može lako odbraniti naslov prvaka i ja im želim sreću“, dodao je Marinović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi