"PSG? Možemo pregovarati ako bude interesa"

Oglasio se Neymarov agent

"PSG? Možemo pregovarati ako bude interesa"

Wagner Riberio, poznati fudbalski menadžer koji se brine o Neymarovoj karijeri, tvrdi da bi njegov klijent mogao karijeru nastaviti u PSG-u. 

Brazilskom reprezentativcu ugovor sa Barcelonom ističe 2018. godine, a kao naredna destinacija u karijeri spominje se PSG koji je navodno za dovođenje spreman izdvojiti vrtoglavu svotu od 193 milijuna eura.

Riberio je u intervjuu za "L'Equipe" izjavio da Neymaru ne bi smetao prelazak na Park prinčeva, jer kako kaže, obožava Pariz. 

"Možemo sjesti i pregovarati ako PSG pokaže interesa da dovede Neymara u svoje redove. Ugovor možemo završiti ukoliko PSG plati 193 miliona eura. Sumnjam da je to problem koji PSG ne može riješiti", kazao je Riberio, dodavši:

"Neymar obožava Pariz, a i Lucas je tamo pa bi mu bio odličan vodič. I Lucas je u vrijeme transfera primio bolju ponudu od Manchester Uniteda, ali je prevagu napravio grad Pariz. On stalno vrši pritisak na Neymara da mu se pridruži u PSG-u. Poznaju se jako dobro još otkako su bili djeca", dodao je Riberio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na kraju razgovora Riberio je podsjetio i da je u dobrim odnosim sa PSG-ovim sportskim direktorom i predsjednikom kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi