"Ramosu nije 20 godina da napravi tako glup crvenin karton"

Nekadašnja zvijezda Reala i Barce kritikovala Ramosa

"Ramosu nije 20 godina da napravi tako glup crvenin karton"

Fudbaleri Real Madrida porazili su sinoć u najvećem svjetskom derbiju Barcelonu rezultatom 2:1.

Madriđani su sjajno odigrali sami finiš meča te su golovima Benzeme i Ronalda uspjeli napraviti veliki preokret i približiti se Barceloni na minus sedam bodova.

Nekadašnja zvijezda oba rivala i reprezentativac Danske Michael Laudrup kritikovao je Sergia Ramosa zbog crvenog kartona sedam minuta prije kraja meča.

"Real Madrid je zaslužio tu pobjedu. U drugom poluvremenu su bili bolji tim. Nije im bilo lako kada su ostali sa deset fudbalera nakon glupo dobijenog crvenog kartona za Ramosa", rekao je Laudrup za Sky Sport i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ramos je takve stvari radio kada je imao 20 godina. Tada se to moglo opravdati neiskustvom. Ipak, sada ima 30 godina i još uvijek to radi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi