"Razmišljam da završim svoju karijeru u Laziju"
Foto: EPA

Biglia nakon plasmana u finale Kupa Italije

"Razmišljam da završim svoju karijeru u Laziju"

Endin Čaušević

Fudbaleri Lazija plasirali su se u finale Kupa Italije iako su sinoć u revašu polufinala poraženi od Rome sa 3:2.

Izabranici Simonea Inzaghija u prvoj utakmici ove dvije ekipe slavili su sa 2:0 i ispostavilo se da je taj zaostatak bio nedostižan za Vučicu. Jedan od boljih na terenu sinoć je bio kapiten Lazija, Lucas Biglia, koji je nakon meča izjavio da bi mogao završiti svoju karijeru u ovom klubu.

"Izašao sam iz igre jer sam osjetio bolove u koljenu i nismo željeli ništa rizikovati. Ovo je period sezone kada povrede dolaze i otežavaju sve. Sretan sam što smo se plasirali u finale, a posebno što smo izbacili Romu. Razmišljam da završim svoju karijeru u Laziju, uskoro bi trebalo sve biti dogovoreno", rekao je Argentinac.

Kapiten Lazija je dodao da ga je Ciro Immobile ponovo iznenadio svojom igrom, te da je ove sezone pokazao da je jedan od najboljih napadača u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ciro je još uvijek poprilično mlad i vjerujem da može postati najbolji napadač u Italiji. Došao je u pravi klub gdje može dosta naučiti i napredovati. Bitno je samo da daje svoj maksimum u svakom trenutku", dodao je Biglia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi