"Ronaldo često gestikulira, ali uvijek prođe bez kazne"

Pique o Ronaldu

"Ronaldo često gestikulira, ali uvijek prođe bez kazne"

Gerard Pique je na svoj način prokomentarisao najnoviji ispad Cristiana Ronalda koji se desio u susretu protiv Rayo Vallecana.  

Portugalac je nakon pogotka svojom gestikulacijom ironično poručio sucu da "poništi gol", nakon što mu je petnaestak minuta ranije propustio svirati čist jedanaesterac. Sudac je Ronalda počastio samo žutim kartonom zbog navodnog simuliranja.

"Ovo mu nije prvi put da tako gestikulira. To mu je običaj, a do sada ga još nijednom nisu kaznili", prokomentarisao je defanzivac Barcelone Gerard Pique, dodavši:

"On na takav način izražava svoje mišljenje za vrijeme utakmice, ali se ja u to ne želim previše miješati. Koncentrisan sam na svoj klub i posao, pa to nije moj problem".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pique je još naglasio da sumnja da će Barcelona i Real Madrid do kraja sezone pobijediti sve svoje protivnike u ligi, ali da je pozitivno što katalonski klub sam odlučuje o sebi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.