"Simeone će kad-tad biti preuzeti naš klub"

Javier Zanetti smatra

"Simeone će kad-tad biti preuzeti naš klub"

Argentinski trener Diego Simeone već godinama s velikim uspjehom trenira Atletico Madrid, od kojeg je napravio evropskog giganta.

Simeone se uveliko povezivao i sa odlaskom sa Vicente Calderona, a najčešće se govorilo o preuzimanju Intera.

Potpredsjednik Intera Javier Zanetti vjeruje da će popularni Cholo kad-tad postati trener milanskog kluba.

"Simeone je rekao da bi u budućnosti volio trenirati Inter. U ovom trenutku, naš trener je Roberto Mancini i imamo veliki respekt prema njemu. Iz tog razloga ne želim pričati o drugim trenerima", rekao je Zanetti, koji je potom dodao:

"Ali, gledajući dugoročno, siguran sam da će se Simeone i Inter jednoga dana dogovoriti i da će ovaj sjajni trener preuzeti naš klub".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Diego Simeone je kao fudbaler nastupao za Inter u periodu od 1997. do 1999. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi