"Titula? Jedino ako Arsenal bude imao problem s povredama"
Foto:EPA

Scholes se okomio na Van Gaala

"Titula? Jedino ako Arsenal bude imao problem s povredama"

S. Bošković

Paul Scholes smatra da Manchester United nije dovoljno kvalitetan da se bori za titulu. 

Ekipa Louisa van Gaala slavila je na gostovanju kod Watforda (2:1) pogotkom Bastiana Schweinsteigera u sudčevoj nadoknadi. 

Unatoč tome što su Crveni đavoli nakon 13 odigranih kola drugi s jednim bodom zaostatka za vodećim Leicesterom, sjajni veznjak ne vjeruje da titula može doći na Old Trafford. 

"Da li je United dovoljno dobar da osvoji ligu? Nisam siguran u to. Da bi se to desilo Manchester City i Arsenal moraju imati problema s povredama", rekao je Scholes, koji iskoristi svaku priliku da kritizira ekipu Louis van Gaala. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

U narednu subotu Manchester United gostuje vodećoj ekipi prvenstva, Leicester Cityju i imat će priliku da preuzme vrh ljestvice. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.