"Van der Vaart je preskup za nas"

Trener Kansasa

"Van der Vaart je preskup za nas"

Petar Vermes, trener američkog Sporting Kansas Cityja, kazao je da su male šanse da Van der Vaart pojača redove njegovog tima. 

Iako se kapiten HSV-a nalazi na listi želja ovog kluba, trenutna financijska situacija šanse za njegovo dovođenje svela je na minimum.

"Ne želim da zvuči uvredljivo, ali mi o njemu sada ne želimo maštati. Nema smisla, Van der Vaart neće igrati za sitan novac", kazao je Vermes. 

Pored Kansasa, ovog 32-godišnjeg holandskog internacionalca u svojim redovima žele još vidjeti Trabzonspor i Ajax u kojem je počeo karijeru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.