"Velike stvari su pred njim, podsjeća me na Ibrahimovića"

Giussepe Riso govorio o Pietru Pellegriju

"Velike stvari su pred njim, podsjeća me na Ibrahimovića"

E. Ganibegović

Mladi napadač Genoe, Pietro Pellegri je na početku ove sezone pokazao da se radi o jednom veoma talentovanom igraču, pa i ne čudi interesovanje velikog broja klubova. Njegov agent tvrdi kako nije iznenađen njegovom dobro igrom, te kako je on mladi Zlatan Ibrahimović. 

Ovaj 16-godišnjak je u prva dva nastupa u Seriji A postigao tri pogotka, i to protiv Rome i Lazija.

"U ovome momentu ne postoje nikakvi kontakti između mene i drugih klubova", rekao je Giuseppe Riso za Foot Mercato.

"Govorimo o veoma jakom napadaču. Recimo samo da ima karakteristike mladog Zlatana Ibrahimovića. On nije samo u Italiji jedan od najboljih, nego je jedan od najboljih mladih igrača u Europi."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne zaboravite, sa samo 16 godina, postigao je pogodak Laziju. Ne iznenađuje što se povezuje sa PSG-om, kao i sa mnogim drugim velikim klubovima, između ostalog, Juventusom, Milanom, Real Madridom, Liverpoolom...", izjavio je agent mladog igrača. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti