"Vjerujemo da će podrška rezultirati još boljim rezultatima"

Iz FIS d.o.o. poručili FK Sarajevo

"Vjerujemo da će podrška rezultirati još boljim rezultatima"

Endin Čaušević

Fudbalski klub Sarajevo imati će podršku kompanije FIS d.o.o i u 2017. godini. Više od 3.000 uposlenih radnika i prisustvo u više od deset gradova širom Bosne i Hercegovine govori u tome da je domaća kompanija FIS d.o.o. izuzetno uspješna u svom poslu. 

Pored toga, što nastoje svakodnevno poboljšavati svoju uslugu i ponudu, FIS d.o.o. u skladu sa svojim mogućnostima podržava i uspješne sportske kolektive. Tako je ozvaničeno i potpisivanje novog ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

"Veoma nas raduje što nastavljamo dugogodišnju suradnju sa FK Sarajevo. Kao društveno odgovorna kompanija brojnim sponzorstvima dajemo svoj doprinos unaprjeđenju bosanskohercegovačkog sporta. Vjerujemo da će naša podrška i Bordo timu rezultirati postizanjem još boljih sportskih rezultata na radost svih nas, a posebno vjernih navijača kluba'', rekla je Marijana Čuić ,direktorica marketinga FIS-a.

"Podrška kompanije FIS d.o.o je značajna za Fudbalski klub Sarajevo i nadamo se da će i druge domaće kompanije slijediti primjer FIS-a, koji uvijek podržava vrhunski sport. Nadamo se uspješnom nastavku ove saradnje, koja će rezultirati uspjesima kako za FK Sarajevo, tako i za FIS d.o.o.", izjavila je Anela Potura, direktorica Marketinga FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi