"Wilshere je naša želja, ali Arsenal traži mnogo"
Foto: EPA

Ništa od transfera u Tursku?

"Wilshere je naša želja, ali Arsenal traži mnogo"

Ovog ljeta Jack Wilshere će gotovo sigurno napustiti redove Arsenala, prenose britanski mediji. 

25-godišnji vezista, sputan brojnim povredama, za vrijeme provedeno u Arsenalu nije iskoristio svoj potencijal, a strpljenje je izgubio i trener Arsene Wenger koji mu je jasno dao do znanja da može napustiti Emirates. 

Za dovođenje Wilsherea ne manjka interesa, iako se radi o klubovima daleko nižeg ranga od Arsenala, a posljednji koji se uključio u utrku je Antalyaspor. 

"Napravili smo ponudu i trenutno traju pregovori, ali bit će teško, s obzirom da Arsenal traži mnogo", kazao je predsjednik Antalyaspora. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal nezvanično za Wilsherea traži oko 25 miliona eura, što je pozamašna suma za igrača čiju su karijeru u velikoj mjeri ograničile teške povrede. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi