"Želimo zadržati drugo mjesto"

Fudbaler Radnika

"Želimo zadržati drugo mjesto"

M. Jakovljević

Radnik je u subotu gost Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Drugo mjesto na tabeli je svakako veliki uspjeh ekipe Nebojše Miloševića, ali i u Kupu BiH i Kupu RS takođe ide dobro.

U redove Bijeljinaca je nedavno stigao Šefko Okič, koji je ranije igrao u Veležu i Sarajevu i opravdao je svoj dolazak.

Za Radnik je odigrao tri utakmice, a bio je i strijelac u Kupu BiH protiv Rudara iz Kaknja. Protiv Krupe ja dao veliki doprinos pobjedi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U kratkom periodu smo ne teškim gostovanjuma odigrali veliki broj utakmica, i u ovoj pauzi smo bili bez obaveza u Kupovima i to nam je dobro došlo. U Doboj kod Kaknja  idemo isključivo misleći na svoju igru. Imamo veliki motiv da potvrdimo drugo mjesto. Rasterećeni ulazimo u igru, i ne osjećamo nikakav pritisak. Imam predosjećaj da možemo ostvariti povoljan rezultat, a on je svaki drugi osim poraza", rekao je Šefko Okić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi