Rabiot se dogovorio s Barcelonom, no PSG im lukavo sve pokvario

Stavljaju ga na transfer listu

Rabiot se dogovorio s Barcelonom, no PSG im lukavo sve pokvario

E. Čaušević

Francuski fudbaler Adrien Rabiot i dalje odbija produžiti ugovor s PSG-om, te je sve izglednije da će na ljeto kao slobodan igrač napustiti ovaj klub.

Rabiot je veoma važan dio veznog reda kluba s Parka Prinčeva, no očito je da mu se više ne ostaje u PSG-u. On je u nekoliko navrata odbio ponudu kluba za produženje saradnje i jasno je da želi napustiti ovaj tim, a najvjerovatnije da će karijeru nastaviti u Barceloni.

Mundo Deportivo je objavio jučer da su Barca i Rabiot već sve dogovorili, te da će to ozvaničiti u posljednjih šest mjeseci njegovog ugovora s Parižanima. Ipak, PSG ne želi tako olako ostati bez Rabiota i imaju plan kako da pokvare posao Barci ili ih natjeraju da bar izdvoje nešto novca za ovog igrača.

Francuski mediji prenose da će PSG u januaru staviti Rabiota na transfer listu i za njega tražiti samo deset miliona eura. Tako žele izbjeći ishod da Rabiot ode besplatno. Sada je samo pitanje da li će taj novac platiti Barcelona ili neki drugi klub.

Top Komentari

teddy sheringham
Niđe veze. Rabiot odbije bilo kakav transfer u januaru i ode besplatno u junu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi