Rabiot je završio epizodu u Juventusu
Foto - EPA

Napušta velikana iz Torina

Rabiot je završio epizodu u Juventusu

Midhat Šljivak

Francuski veznjak Adrien Rabiot (25) završio je epizodu u Juventusu.

Kako navodi ugledni L'Equipe Juventus je odlučan da se riješi 25-godišnjeg veznjaka koji nije pokazao apsolutno ništa i po svemu sudeći neće imati previše problema da ga proda.

Rabiot je jedan od igrača koji je kasnio pri povratku u Italiju. Odbijao je da se vrati zbog smanjenja plate i to je bila kap koja je prelila čašu u ovom slučaju.

Tako će Rabiot vjerovatno napustiti klub u narednom prelaznom roku, a moguće je da će biti iskorišten za neku od razmjena koje italijanski velikan planira napraviti.

L'Equipe tvrdi da je Francuz već ponuđen u razmjenama sa Chelseajem, Manchester Unitedom i Arsenlom, a navodno bi on na kraju mogao završiti i u Barceloni umjesto Miralema Pjanića koji se već dugo povezuje s klubom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, i sam fudbaler ima svoju želju. Njegova je Everton jer želi da surađuje sa čuvenim Carlom Ancelottijem.

Rabiot je ove sezone odigrao 24 utakmice i nije upisao nijedan gol ili asistenciju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Ovaj mali je se nesto plaho digo
2 0
Edin Merlin
*****a od igrača..!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi