Pjanić ne krije ljubav prema klubu: Dovoljno je samo da vidite trofejnu salu...
Foto - EPA

Kratko i jasno

Pjanić ne krije ljubav prema klubu: Dovoljno je samo da vidite trofejnu salu...

M. Šljivak

Miralem Pjanić uveliko se povezuje s odlaskom iz Juventusa.

Torinski klub pregovara s Barcelonom, Chelseajem i PSG-om oko razmjene igrača i Pjanić je glavna meta svih ovih klubova u pregovorima.

Iako se često povezuje s odlaskom Pjanić ne krije veliku ljubav prema torinskom gigantu koju je otkrio i na Instagramu u razgovoru s francuskim fudbalerom Laurentom Agouazijem.

"Ovaj klub je jedna velika porodica. Kada vidite sve te trofeje shvatite da ih i vi morate donijeti tamo. Veliki klub", rekao je Pjanić.

Govorio je i o svojoj poziciji na terenu. S Maxom Allegrijem je to funkcionisalo veoma dobro, ali dolaskom Maurizija Sarrija dosta toga se promijenilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prije dolaska Allegri mi je rekao da želi da igram ispred odbrane. Navikao sam se već na to. Govorio mi je i šta trebam popraviti u svojoj igri kako bih bio bolji", istakao je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti