Rabiot stigao u Torino i popljuvao bivši klub: "Juventus je nivo iznad PSG-a"

Francuski veznjak brutalno iskren

Rabiot stigao u Torino i popljuvao bivši klub: "Juventus je nivo iznad PSG-a"

S. Grebović

Ono što se danima nagađalo jučer je dobilo svoj epilog - Adrien Rabiot je potpisao ugovor sa Juventusom.

Podsjećanja radi, Adrien Rabiot je zimus zaratio sa čelnicima PSG-a jer je njima iza leđa dogovarao angažman u Barceloni i pri tome odbijao produžiti saradnju sa popularnim "Svecima".

Francuski veznjak jučer je stigao u Torinu i to besplatno čime je uprava "Stare dame" još jednom potvrdila da su sjajni na polju transfer politike.

Rabot je danas stavio potpis četverogodišnjeg ugovora prema kojem će zarađivati sedam miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zadnjih šest mjeseci je bilo dosta burno za mene, ali se sve dobro završilo. Ispred mene je nova, uzbudljiva avanutra i želim da budem najbolji što mogu. Juventus je u proteklih nekoliko sezona dva puta stizao do same završnice, a iako je poražen u tim finalima opet je u neku ruku veći klub od PSG-a, tačno za jedan nivo", zaključio je Rabiot na press konferenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti