Rađa se ideja o zajedničkom organizovanju Svjetskog prvenstva

Stvarno djeluje nerealno, ali...

Rađa se ideja o zajedničkom organizovanju Svjetskog prvenstva

Edmir Škorić

Iz nedavne posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj rodila se ideja o zajedničkoj organizaciji Svjetskog prvenstva ovih dvaju zemalja.

Djeluje nerealno i daleko, ali Vučić je nakon posjete Hrvatskoj i u razgovoru s tamošnjom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović dosjetio da bi Hrvatska i Srbija mogle zajedno ugostiti najbolje svjetske nogometne reprezentacije.

"Dogovorili smo natjecati se za zajedničku organizaciju nekog velikog natjecanja, na primjer Svjetskog prvenstva. To sigurno dobivamo ako idemo zajedno. Predsjednica je za. Nadam se da će se i Andrej (op. a. hrvatski premijer Plenković) složiti. Ana (op. a. srpska premijerka Brnabić) će mene odmah poslušati", kazao je Vučić.

Vučić smatra da se isto odnosi i na ostale sportove, ali to su zasad tek puste želje prvog čovjeka Srbije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Istina je da su i Vućić i Kolinda ljubitelji sporta, ali koliko su narodi u tim zemljama spremni napraviti nešto zajedno, to je već neka druga priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije