Razotkriven Rade Bogdanović! Slavni Srbin ga je pročitao kao bukvar: "Radi to jer je..."

Vladimir Stojković bez dlake na jeziku

Razotkriven Rade Bogdanović! Slavni Srbin ga je pročitao kao bukvar: "Radi to jer je..."

Admin Čaušević

Rade Bogdanović je u centru srbijanske javnosti. Koliko su se na Euru čekali mečevi nacionalnog tima Srbije, toliko su se i komentari sada već famoznog fudbalskog analitičara. Ipak, izgleda su pojedini počeli da otkrivaju njegove naume.

Svojim originalnim komentarima Bogdanović je stekao ogromne simpatije i mnogi se generalno slažu s njegovim mišljenjem. Dok svakako ima onih koji smatraju da pretjeruje.

Tokom Evropskog prvenstva Sarajlija se uglavnom suočavao sa pohvalama zbog svojih komentara, ali kako turnir odmiče izgleda da je počeo i smetati pojedinicima. Tako se javio i Vladimir Stojković.

Slavni srbijanski golman je za Bogdanovića kazao da je postao populista te da svoje izjave daje samo što ih sprski narod želi slušati.

"Ja slušam Radeta Bogdanovića. Volim te ljude koji imaju hrabrosti i dosta toga kaže kako jeste. Ali, u posljednje vreme, malo je osjetio narod, postao je populista i osjetio je šta narod voli."

"U nekim situacijama malo preteruje. Mogu da shvatim da ne cijeni saudijsku ligu. Ali, prvo moraš da se informišeš, da pogledaš neku utakmicu."

Oglasi

"Ne igra se fudbal samo u Njemačkoj. Tako da, mislim da treba malo da se posveti, ako ga zanima fudbal, da vidi koliko je Sergej Milinoković Savić pretrčao, koliko je Aleksandar Mitrović pretrčao."

Tokom Evropskog prvenstva koje su Srbi okončali na posljednjem mjestu u grupi Bogdanović je bio posebno oštar prema Milinković Saviću.

Bilo je to tokom utakmice protiv Slovenije kada se veznjak Al Hilala uopte nije proslavio te je bio krivac za primljeni gol u remiju 1:1.

"Ja sam ovdje izvrijeđao Sergeja Milinković-Savića, nisu to čuli gledaoci. On je ušao u igru i trči za onim desnim bekom kao baba. Ne možemo pričati o dobrim izmjenama Srbije", rekao je tada Bogdanović.

Kako sada stvari stoje brojne kritike koje je Bogdanović upućivao na račun reprezentacije Srbije će roditi plodom jer se Draganu Stojkoviću sprema otkaz.

Zanimljivo da Bogodanović svoje "bez dlake na jeziku" daje na RTS-u., odnosno državnoj televiziji Srbije i pravo je čudo zašto sve Aleksandar Vučić još uvijek nije ništa poduzeo da ga Sarajlija više ne bude stručni analitičar.

Top Komentari

SactownCali
Samo o Srbij... Srbija, Srbi, Srbima... JEL VAS STID VISE ????
3 0
user1675926959
Pa cijeli svijet piše o vama kad ste luzeri i prepuni skandala svako prvenstvo dali svjetsko ili evropsko.Cirkus od mentaliteta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi