19

Komentari (19)

tbra
Rade je bio najbolji igrac kvalifikacija
user1613662710
Rade je u ovim kvalifikacijama bio jedan boljih igraca ako ne i najbolji
Barberez9
i on je preuzeo identicnu pjanicevu taktiku Dodajmidatidodam…..dosadna igra…
ZIVIOrodjo
RZ88
Mozda je malo glupo napisati vjerovatno vecina tako misli ali nece da pise. Meni ovaj frajer igra za repku samo radi reda. Kada se odlucivao za koga ce igrati odlucio se za BiH jer je mislio da nema sanse za Srbiju. Pratim ga u Milanu i u repki i totalno su 2 igraca po trudu i zalaganju i ono sto sam primjetio sad protiv Ukrajine pjevaju Fanatikosi ko ne skace mrzi Bosnu... svi skacu on stoji.Jednom je ja msm izjavio da bi volio da zaigra za RS repku kad bi bila priznata. On je meni u repki samo radi reda i to pokazuje na terenu. Najgora utakmica u historiji repke je ova protiv Finske. On i Pjanic su dozvolili luksuz da bukvalno hodaju na sredini i da ih onaj crnac ubije trkom i to sa igracem manje ljudi. Onu noc uzivo ko je bio vidjelo se kako se samo vuku bez imalo volje. Ja ga ne bi zvao vise nikad. Ko god srcem nece igrati i ne treba da igra. Nije mjerilo u repki igraci na papiru nego onoliko koliko dadnu sebe i to Finska uvijek pokazuje.Igraci iz drugih liga su nam ocitali bukvicu kako se igra za drzavni grb.
Krosteutegurovic
Bravo za komentar. Treba njima uvestu neku vrstu zakletve gdje se izjašnjavaju javno o svojoj domovini BiH, pa ćeš vidjeti koliko će ih pristati da igra, a i ove naše što su ufurani i što misle da su nazamjenjivi poslsti malo na klupu.
celikze
Bravo kralju sa drustvom uvijek to govorim.Hebo ti igraca koji izgubi loptu i stoji uopste se netrudi da je opet osvoji.Bez zara borbe zivi mrtvac.Uvijek gnjavi loptu.Pogledaj posljednju utakmicu Finci izvode aut on stoji ispred linije lik se ne pomjera pogled u prazno.Nikada nije zasluzio poziv svojim igrama vec radi neceg drugog.
tbra
Sta serete momak jednu losu utakmicu odigrao odma pljivacina po njemu, a sve vrijeme dok je igrao najbolji igrac bio...
Babajaga
Najgori narod na svijetu.. Zamisli zvižde jednom pjanicu,krunicu… Kada se sjetim kada su ****li m i dzeki..
YaSSaL
Clanak je trebao da se tice iskljucivo novog ugovora u Milanu. Ali hinjski i bez ikakve potrebubacujete bilo sta vezano za reprezentaciju. Tacno se vidi sta vam je politika i zadatak do narednog okupljanja reprezentacije.
Babuka1
1921_1987
naslov vam je za šamara. Kad odigra dobro dobije i aplauz, kad odigra loše dobije zvižduke. U čemu je problem
celikze
Pa buraz navikli da se zivi od stare slave.To samo ima kod nas.Jedan Balack kada nije igrao dobro oduzeta kapitenska traka i izbacen iz repke.Sta mi radimo odigras 1 i onda do kraja igracke karijere se setas i zivis od toga.Kada bi odigrali 100dobrih utakmica jednu losu zasluzuju kritike.
Malmi_Suomi
Dabogda on ostao u Milanu do 2050 što se mene tiče i Rade je dobar igrač ( kada hoće da igra). U subotu prošlu... bolje da ništa ne pišem . Neću da se nerviram i sabahilde pritisak da mi skače. Pa igrajte za reprezentaciju i SVETI DRŽAVNI DRES jao što igrate u klubovima i niko vam NIŠTA neće reći.
E.Car
E.Car
user1582456981
Sabur i potpisujem!
celikze
Buraz treba ga na nogu nabiti.Kita od igraca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.