Rade Krunić i Torino FC - pregovori stopirani na 12 mečeva!

Rade se želi dokazati na San Siru

Rade Krunić i Torino FC - pregovori stopirani na 12 mečeva!

Veznjak Milana i reprezentacvije Bosne i Hercegovine Rade Krunić mogao bi biti jedna od meta italijanskih novinara ovog ljeta kada su u pitanju transfer špekulacije. 

Fočak je prošle godine pojačao redove Rossonera u transferu vrijednom osam miliona eura. Potpisao je ugovor na pet godina, ali nakon samo jedne sezone mogao bi otići.

Proteklih sedmica se dosta piše o tome pa se pominju i imena klubova koji ga žele u svojim redovima - Udinese i Torino. Upravo ova druga ekipa je baš 'zagrizla', ali Krunić ju je ohladio barem na 12 utakmica.

Kako prenosi Calciomercato.com, pregovori između dvije strane su blokirani jer Rade želi ostati u Milanu i u narednih 12 utakmica to dokazati rukovodstvu kluba.

Krunić želi do kraja Serije A odigrati najbolje što može kako bi pokazao da za njega ima mjesta na San Siru što je uvidio i trener Stefano Pioli koji mu je često davao šansu i u prvoj postavi tokom decembra i januara. Ukupno je do sada upisao 11 utakmica u svim takmičenjima prije nego što se povrijedio početkom februara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino nije potpuno otpisan za njega već je samo na čekanju i pregovori bi mogli biti nastavljeni u zavisnosti od toga kakav će biti Radetov staus do kraja sezon u Milanu. Po završetku iste naš reprezentativac će svakako imati jasniju sliku.

Inače, Krunić, Milan i cijela Seria A danas čekaju važne informacije sa sastanka na kojem između ostalog učestvuju predstavnici Nogometnog saveza ove zemlje i ministar sporta Vincenzo Spadafora. Na istom bi trebala biti donesena konačna odluka o šampinatu za kojeg se svi nadamo da će biti nastavljen sredinom juna.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi