Krunić pred meč u Beogradu: Kao dijete sam navijao za Crvenu zvezdu

Milan gostuje na Marakani

Krunić pred meč u Beogradu: Kao dijete sam navijao za Crvenu zvezdu

E. Čaušević

Fudbaleri Milana sutra igraju u gostima protiv Crvene zvezde prvu utakmicu šesnaestine finala Evropske lige.

Jasno je da su Rossoneri favoriti u ovom dvomeču, ali isto tako sigurno je da se Zvezda neće predati bez borbe.

Pred ovu utakmicu na press konferenciji bio je i bh. reprezentativac Rade Krunić koji bi sutra trebao zaigrati od prve minute. Krunić je govorio o Zvezdi i poručio je da je to klub za koji je navijao u djetinjstvu.

"To je najjači tim u Srbiji. Također, imaju odličnu prošlost s Milanom. Mi smo puni samopouzdanja, ali i svjesni da maksimalno ozbiljno moramo ući u ovaj meč. Nadamo se pobjedi", rekao je Krunić i nastavio.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Spreman sam i jedva čekam da zaigram. Dajem sve od sebe i na treneru je da odluči ko će igrati. Kao dijete sam navijao za Crvenu zvezdu i bit će jako lijepo igrati na Marakani. Zbog toga sam sretan i uzbuđen, ali prije svega sam profesionalac i igranje za Milan je uvijek bio moj san".

I prema kladionicama Milan je favorit u sutrašnjem meču, ali je Zvezda pokazala da itekako može uzdrmati favorite. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovu utakmicu i to OVDJE.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Pravi Srbin svaka čast
0 9
Krunicu da bog da postigao het trik protiv Crvene Zvezde.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi