Rade Krunić napustio pripreme reprezentacije

Zbog povrede neće biti u kombinaciji

Rade Krunić napustio pripreme reprezentacije

Samir Mlaćo

Naša nogometna reprezentacija vrijedno se sprema za kvalifikacijski meč protiv Grčke.

Izabranici Mehmeda Baždarevića od sutra će trenirati u Zenici, a danas je poznato da za ovu utakmicu naš selektor neće moći računati na veznjaka Empolija Radeta Krunića.

Ovaj 23-godišnjak svakako je bio upitan za meč koji se igra u petak na Bilinom polju, a danas je na svom facebooku profilu potvrdio da je napustio pripreme naše reprezentacije.

"Zbog povrede neću biti u mogućnosti pomoći svojim kolegama protiv Grčke. Teška srca napuštam pripreme u vjeri da ćemo osvojiti tri važna boda u Zenici. Bit ću im najveća potpora i navijač", napisao je Krunić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Krunić je za našu "A" reprezentaciju upisao dva nastupa i postigao jedan pogodak, a prije toga nastupao je i za mladu reprezentacije naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije