Rade Krunić potpisao za Milan, čeka se zvanična potvrda

Bh. veznjak karijeru nastavlja u dresu Rossonera

Rade Krunić potpisao za Milan, čeka se zvanična potvrda

Rade Krunić je navodno već igrač Milana, ali se još uvijek čeka njegovo zvanično predstavljanje u dresu Rossonera.

Bh. reprezentativac je jučer prošao ljekarske preglede u klinici La Madonnina nakon čega je i potpisao ugovor sa Milanom.

Navodno je Krunić stavio svoj potpis na četverogodišnji ugovor sa Milanom prema kojem će po sezoni zarađivati oko 1.2 miliona eura.

Također, Rossonere je Krunićev transfer koštao oko 8 miliona eura, koliko će biti isplaćeno Empoliju.

Da je bh. veznjak već potpisao za Milan tvrde ugledni italijanski mediji poput Corriere dello Sporta, ali i "transfer guru" Gianluca Di Marzio.

Di Marzio tvrdi i da će Milan zvanično potvrditi transfer Radeta Krunića u narednim satima.

Rade Krunić je karijeru počeo u redovima Sutjeske iz Foče, da bi nakon toga igrao za srbijanski Donji Srem, Veronu, Borac Čakač i Empoli. U Empoli je stigao 2015. godine kao slobodan igrač.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
Sretno Rade, Zmaju nas.
3 0
Taceoni
Bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi