Svi ismijavaju Krunića zbog nestvarnog promašaja, ali se pojavio video koji pokazuje šta se desilo

Lopta je išla u gol, ali...

Svi ismijavaju Krunića zbog nestvarnog promašaja, ali se pojavio video koji pokazuje šta se desilo

E. Čaušević

Fudbaleri Milana doživjeli su sinoć poraz u Londonu od Chelseaja sa 3:0.

Rossoneri su oslabljeni doputovali na Stamford Bridge, ali sigurno da nisu očekivali tako ubjedljiv poraza od Plavaca kojima je ovo bila prva pobjeda u novoj sezoni Lig prvaka.

Chelsea je sa 1:0 poveo u 24. minuti kada se nakon kornera u velikoj gužvi najbolje snašao Wesley Fofana koji je poslao u mrežu Milana.

Međutim, u sudijskoj nadoknadi Milan je imao nevjerovatnu priliku da dođe do izjednačenja.

Nakon sjajnog prodora Leao je šutirao, ali njegov udarac je zaustavio Kepa i lopta se odbila do Radeta Krunića koji je bio na tri metra od gola Chelseaja i svi su vidjeli već loptu u golu.

Oglasi

Krunić je šutirao, ali na iznenađenje svih lopta odlazi visoko preko gola Chelseaja. Mnogi su nakon toga počeli ismijavati bh. veznjaka zbog takvog promašaja, no ubrzo se pojavio video koji je objasnio šta se desilo.

Bh. reprezentativac bi sigurno zabio gol da nije bilo nestvarne reakcije Bena Chilwella koji je uspio nekako da izblokira Krunića u posljednji trenutak i tako spasi čist gol Milana za 1:1.

Chilwell se bacio na šut Krunića i uspio je zakačiti loptu koja je otišla preko gola. Činilo se da ju je Krunić zapucao nebu pod oblake, ali video je pokazao da bi to zaista bio gol da nije bilo lijevog beka Plavaca.

Video ove situacije iz drugog ugla koja je najbolje pokazala šta se desilo u toj situaciji možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Chelsea i Milan sastaju se ponovo već u utorak kada će igrati meč 4. kola Lige prvaka, a ovaj put će Rossoneri biti domaćini na San Siru.

U grupi E je sve još itekako otvoreno. Salzburg je prvi s pet bodova, dok Chelsea i Milan imaju po četiri. Posljednji je zagrebački Dinamo s tri osvojena boda.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Ovaj video je najbolji pokazatelj da sportski novinari nemaju pojma o životu a pogotvo sportu.
2 0
Fixa
Pa sviran korner nakon ove situacije i jasno se vdijelo da nije ni dosao do lopte i vi stavite onakav naslov boze sacuvaj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi