Krunić promašio veliku šansu, a Ibrahimović svima na klupi objašnjavao šta je trebao uraditi

Loš udarac bh. reprezentativca

Krunić promašio veliku šansu, a Ibrahimović svima na klupi objašnjavao šta je trebao uraditi

Endin Čaušević

Milan i Inter u utorak su odigrali prvu utakmicu polufinala Kupa Italije.

Navijači na San Siru očekivali su još jedan spektakularan okršaj gradskih rivala, ali na kraju su poprilično razočarani napustili stadion jer je meč završio rezultatom 0:0.

Putnika u finale saznat ćemo nakon revanš utakmice koja se igra 20. aprila, te je u ovom okršaju i dalje sve otvoreno.

Milan je imao nekoliko odličnih šansi da dođe do pobjede, a dvije sjajne prilike propustio je bh. reprezentativac Rade Krunić.

Prvu priliku Krunić je imao u prvom poluvremenu kada je ostao sam na vrhu kaznenog prostora, ali je šutirao preko gola. Druga šansa došla je u drugom poluvremenu.

Krunić se izborio odlično za prostor ispred gola Intera, no ponovo je loše šutirao. Ovu šansu komentarisao je na klupi i Zlatan Ibrahimović koji je saigračima objašnjavao da je Krunić trebao da "zavrne" loptu u suprotni ugao umjesto da šutira u bližu statiivu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je propustio i ovu utakmicu zbog povrede, ali se očekuje da se ubrzo vrati na teren.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Nažalost izgleda da prilično naglo popušta vrhunsko stanje Ibrinog tjela,gdje je vidljivo koliko duže vremena mu je potrebno za održavanje kondicije,i oporavak od minornih povreda. kao što su istegnuće ili uganuće.40 + god.,za napadača,njegove visine i težine je za ljudsko tjelo nevjerovatan napor,i nadam se samo da će što prije okončati mučenje i sebe i nas,i da će AC Milan pronaći načina da ga zadrži u klubu,bilo kao dio stručnog štaba,ili ambasadora,agenta ili bilo šta drugo.prošle godine je Coulibalyja nosio na ramenima, i sam uništio Napoli.Milsim da bi to sad već moglo biti dosta drugačije Forza Milan!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi