Radeljić se sprema u Novom Travniku
Radeljić (broj 16) stigao na posudbu iz Osijeka

Sjajna partije pružao po dolasku na Pecaru

Radeljić se sprema u Novom Travniku

S. Mlaćo

Premijerligaši sa nestrpljenjem očekuju nove informacije o eventualnom terminu nastavka prvenstva.

Član hrvatskog Osijeka na posudbi u Širokom Brijegu Stjepan Radeljić pauzu koristi za redovno treniranje u Novom Travniku.

Radeljić se vrijedno sprema sa željom da potpuno spreman dočeka treninge sa saigračima i nastavak prvenstva.

On je na Pecaru kako smo već naveli stigao na jednogodišnju posudbu, a u tri premijerligaška nastupa te jedan u Kup-u opravdao je epitet pojačanja.

U pobjedi protiv Mladosti dodao je i pogodak, te tako upotpunio sjajnu partiju.

Iako su mu tek 22-godine, jasno je da će njegovo iskustvo, kvalitet i znanje mnogo donijeti Širokobriježanima, što se i potvrdilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Radeljić je ranije nosio i dres drugog tima Štutgarta, te mlađih selekcija Zrinjskog. Titulu je osvojio sa juniorima i seniorima Plemića.

Upisao je i 13 nastupa za mladu reprezentaciju BiH. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije