Radja Nainggolan se vraća u bivši klub

Napušta Inter

Radja Nainggolan se vraća u bivši klub

Admin Čaušević

Radja Nainggolan je pred odlaskom iz Intera i to nije nikakva tajna. 

U trenutku kada je Antonio Conte zvanično imenovan trenerom Intera belgijski fudbaler je prekrižen zajedno sa Maurom Icardijem.

Iz toga razloga niz klubova kako iz Italije tako i inostranstva su poslali ponude odličnom veznjaku, najkonkretnija je bila Sampdorija.

Sampdorija je iskazala namjeru da kupi Nainggolana, međutim on ima druge planove, te je odlučio da se vrati u Cagliari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 30-godišnjak je već obavio razgovor sa svojim agentom, rekao mu da želi da se vrati u Cagliari te je sada na klupu iz Sardinije da u pregovorima s Interom nađe formulu koja će zadovoljiti sve strane.

Nainggolan je dres Cagliarija nosio od 2010. do 2014. godine kada je prešao u Romu. U Inter je stigao prošlog ljeta za 38 miliona eura, ali njegova avantura u Milanu nije dugo trajala.

Top Komentari

Saimai1316
Ovo sto je conte sa njim uradio nibe zbog njegovih igrqckih kvaliteta nego definitivno zbog njegovog privatnog zivota i poroka prema cigarima i alkoholu
2 0
Zoilomas
Hahahahaha ?? ova slika Radje me raspilavi svegami hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije