Radna grupa za spas Zvijezde

Gradačački prvoligaš u problemima

Radna grupa za spas Zvijezde

Edmir Škorić

U narednih mjesec dana na čelu NK Zvijezda Gradačac biće novoformirana radna grupa koja broji sedam članova.

Zvijezda je pretrpjela kadrovske poteškoće nakon što je kompletan Upravni odbor podnio ostavke na jučerašnjoj Skupštini, a klub je napustio i trener Romeo Šapina, kao i dobar dio igrača.

Tim koji je dobar dio sezone bio lider u Prvoj ligi FBiH očigledno se nalazi u velikim problemima i čini se kao da je neko na Banja Ilidži pritisnuo tipku 'restart'. Ispočetka će se, izgleda, praviti rezultati.

Kako saznajemo, na čelu kluba će u narednom periodu biti tek formirana radna grupa od sedam članova.

"Nastojimo da što prije formirano novu upravu, kako bi pripreme počele na vrijeme. Obavit će se razgovori s igračima, razgovarao i s nekoliko potencijalnih trenera, a naravno učinit ćemo sve da klub dobije adekvatnu podršku grada i sponzora. Želimo da Zvijezda i naredne sezone bude stabilna, ali jasno je da nam predstoji puno posla", poručili su članovi radne grupe NK Zvijezda Gradačac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, unutar ove Radne grupe se nalaze i članovi koji su prošle godine bili u upravi Zvijezde, no iz raznih razloga su odlazili. Neki su dobili otkaze, neki su dali otkaze...

Ono što je sigurno, Zvijezda se ponovo našla u teškoj situaciji. Hoće li ponovo smoći snage da se izdigne iznad svih tih problema, tek ćemo da vidimo. Ambiciozni članovi nove Radne grupe vjeruju da će uz pomoć navijača, ljudi koji vole klub i Općine Gradačac pronaći put za bolje sutra.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi