Dudić, Jahić i društvo u Beogradu doživjeli veliki problem: Lopovi nisu spavali
FOTO: facebook Radnički Kragujevac 1923

Meč sa Partizanom se igra od 18:30 sati

Dudić, Jahić i društvo u Beogradu doživjeli veliki problem: Lopovi nisu spavali

S. Mlaćo

Nesvakidašnja situacija zadesila je FK Radnički Kragujevac 1923 pred meč sa Partizanom u Beogradu.

Naime, u noći sa petka na subotu provaljeno je u autobus gostujuće ekipe u Beogradu, te su odnesene brojne stvari.

Ipak, meč Radničkog i Partizana večeras u 18:30 sati u Humskoj će biti odigran, te će izabranici Feđe Dudića ipak izaći na teren.

Tim povodom oglasio se Radnički i izrazio razočarenje zbog cijele situacije. Sve je prijavljeno policiji.

Крајње негостољубив дочек за нашу екипу у Београду пред данашњу утакмицу са Партизаном. Наиме, у ноћи између петка и...

Posted by FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica on Saturday, December 16, 2023

"Izuzetno negostoljubiv doček za naš tim u Beogradu pred današnji meč sa Partizanom.

Oglasi

Naime, u noći između petka i subote na zatvorenom parkingu ispred Sportsko-rekreativnog centra "25.maj - Milan Gale Muškatirović" vandaliziran je klupski autobus. Tom prilikom oduzet je dio sportske opreme, među kojima i lopta, kao i oštećenje unutar vozila.

Ekipa je uspjela da kompletira opremu za današnju utakmicu, a kako se cijeli incident dogodio na zatvorenom parkingu u nadležnosti PUK "Parking servis", sve je prijavljeno PU Stari grad u Beogradu", naveli su iz Radničkog.

Neko je očigledno dobro upratio goste, te provalio u autobus i brzo se snašao.

"Nadamo se da će ukradena oprema biti vraćena u najkraćem mogućem roku, a počinioci ovog krivičnog djela pravno sankcionisani", dodali su iz Radničkog.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan je svakako veliki favorit večeras od 18:30, no Radnički će sigurno neće lako predati. Nadaju se bitnim bodovima, a zbog suspenzija zbog kartona ekipu neće sa klupe predvoditi Dudić, već prvi pomoćnik Adnan Jahić, bivši šef struke FK Sloboda Tuzla.

Partizan vodi bitku za prvaka i ispustio je šest bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, te je u blagoj krizi. Radnički je bio posljednjeplasirani kada je stigao Dudić, a sada je mnogo bliže sredini tabele u Super ligi Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi