Radnik bolji od Goražda, Rudar deklasirao Jedinstvo

Druga liga Centar

Radnik bolji od Goražda, Rudar deklasirao Jedinstvo

S. Mlaćo

Danas je završena sezona u Drugoj ligi FBiH grupa Centar. Novi prvak FK Goražde je poraženo od Radnika iz Hadžića sa minimalnih 1:0. Jedini pogodak postigao je Mustafa Mujan u 27. minuti.

NK Krivaja je sa 3:1 savladala Borac iz Jelaha. Za domaće su pogađali Šabić, Aganović i Imširović, a za goste Husaković.

Isti rezultat je viđen u duelu Ilijaša i Famosa. Ove sezone sjajni Mehanović je doveo domaće u vodstvo, izjednačio je Repuh, a do kraja su mrežu gostujućeg golmana Pleha uspjeli pogoditi Balta i Selimović.

Žepče je u Usori slavilo sa minimalnih 1:0 pogotkom Markanovića.

U Zenici je Rudar savladao NK Jedinstvo sa 4:0 te poslao gosti u niži rang. Mrežu Jedinstva načeo je Aletić, a do kraja je dva puta pogodio Jusić te jednom Kolić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Moševac je sa 5:3 savladao Pobjedu, a Bosna Union Azot 4:1.

U baražu za Prvu ligu FBiH će igrati FK Goražde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi