Radnik bolji od Novog Travnika na Kupresu

Prijateljska utakmica

Radnik bolji od Novog Travnika na Kupresu

Radnik iz Bijeljine je danas u prijateljskoj utakmici na Kupresu savladao Novi Travnik rezultatom 2:0.

Nakon što je prvih 45 minuta okončano bez pogodaka, u nastavku je tim iz Bijeljine postigao dva gola i upisao trijumf.

Prvi gol na utakmici viđen je u 59. minuti kada je Bradonjić zabio za 1:0, da bi Motika u 90. minuti postavio konačan rezultat susreta.

Po dolasku u Bijeljinu, Radnik će imati generalnu probu pred start šampionata, kada će u subotu na Gradskom stadionu odmjeriti snage sa Podrinjem iz Janje. Utakmica se igra u 17:30.

Prijateljska utakmica:
Radnik - Novi Travnik 2:0 (0:0)

RADNIK: Hodžić, Merajić, Krsmanović, Despotović, Živanović, Hasikić, Isić, Šantić, Bradonjić, Motika, Brković. Igrali su još: Lučić, Nikić, Dujković, Ristanović. Trener: Mladen Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NOVI TRAVNIK: Ćutahija, Silajdžija, Goloman, Skopljak, Ćosić, Čakić, Akbić, Buljubašić, S. Petak, Hodžić, Sulić. Igrali su još: Trako, Turić, Terzić, A. Petak, Tutkur, Aletić, Karač. Trener: Jasmin Džidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi