Radnik i Petrovac odigrali meč bez pobjednika u Budvi

Prijateljska utakmica

Radnik i Petrovac odigrali meč bez pobjednika u Budvi

Edmir Škorić

Nogometaši Radnika iz Bijeljine odigrali su danas prijateljsku utakmicu protiv Petrovca u Budvi.

Utakmica se igrala u Budvi na stadionu Morgena, a crnogorski prvoligaš je sa bh. premijerligašem odigrao 1:1.

Radnik je bio bolji, kontrolisao je situaciju na terenu većim dijelom utakmice, imao nekoliko izglednih šansi, ali je domaća momčad prva povela.

U 58. minuti je gol postignut iz sumnjive pozicije. Ipak, Bijeljinci su nastavili svoju igru, pa su uspjeli da dođu do izjednačenja u 81. minuti. Janković je iz slobodnjaka pogodio sjajno za 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Radnik su startali Avdukić, Ostojić, Memišević, Jakovljević, Ivan Jakovljević, Beširović, Šećerović, Srećkovskić, Stokić, Hodžić i Obradović. Igrali su još: Djurković, Bajić, Krsmanović, Milinković, Simić, Stanojević, Mašić, Maksimović, Janković, Vasić, Glišić,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi