Radnik iz Bijeljine remizirao sa Bačkom

Prijateljska utakmica

Radnik iz Bijeljine remizirao sa Bačkom

Radnik iz Bijeljine reprezentativnu pauzu je iskoristio za odigravanje prijateljske utakmice sa Bačkom.

Utakmica odigrana u Bačkoj Palanci donijela je dinamičan i borben nogomet od strane obje momčadi, kao da je u pitanju borba za bodove, a konačan rezultat na kraju je glasio 2:2.

Prvi su do prednosti došli nogometaši Radnika. U 38. minuti bijeljinski tim je u vodstvo doveo Motika, no ono nije dugo trajalo, pošto je dvije minute prije odlaska na odmor izjednačio Đori.

U drugom poluvremenu viđena su još dva pogotka, po jedan na obje strane. U 65. minuti za Radnik je pogodio Hasikić, da bi u 90. minuti Bačka ponovo izjednačila, ovoga puta preko Makarića, za konačnih 2:2.

Prijateljska utakmica:

Bačka - Radnik 2:2

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bačka: Zogović, Jovanović, Spremo, Šubert, Živković (od 46. minuta Kojić), M. Pantić (od 46. minuta Arsić), Đorić, Radinović (od 60. minuta Trivunović), F. Bajić (od 60. minuta Mladenović), Cvetković (od 60. minuta Pantić), Čeković (od 60. min Makarić).

Radnik: Marković (od 72. minutra Hodžić), Merajić (od 46. minuta Radović), Franić (od 60. minuta Purić), Sušić (od 46. minuta Lejić), Isić (od 60. minuta Despotović), Popara (od 72. minuta Krsmanović), Šantić, Glišić (od 46. minuta Hasikić), Motika, Hadžić, Brković (od 46. min Đendić).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi