Radnik u pauzi protiv Bačke

Žižović smatra da se radi o protivniku po mjeri

Radnik u pauzi protiv Bačke

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika reprezentativnu pauzu koriste kako bi se što bolje pripremili za izazove koje ih očekuju u nastavku prvenstva.

 Ovo je prilika Bijeljincima da održe kontinuitet odigravnja utakmica, pa će odmjeriti snage u Bačkoj Palanci protiv Bačke, člana Super lige Srbije.

"Ovo nam je prilika da kroz ovoj pauzi održimo kontinuitet odigravnja utakmica, a ujedno da neke stvari popravimo u našoj igri. Bačka je protivnik po mjeri, igraju čvrsto što smo mogli vidjeti u posljednjoj utakmici protiv Partizana kada su se ''crno-bijeli'' dobro namučili i došli do pobjede, pa je dodatan motiv za moje igrače da se prestave u najboljem mogućem svijetlu. Ova utakmica je ujedno dobra prilika za igrače koji su do sada bili povrijeđeni da polako ulaze u trenažni proces kako bi prvenstvo nastavili u kompletnom sastavu", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Radnk je u predhodnih 8. kola PL uknjižio 13 bodova uz 3 pobjede, 4 remija i jedan poraz, što prestavlja solidnu zalihu pred nastavak prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Bačke i Radnika igra se u Bačkoj Palanci na stadionu Slavko Maletin Vava sa početkom u 18 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti