Radnik na krilima Hadžića savladao Podrinje

Generalka za bh. premijerligaša

Radnik na krilima Hadžića savladao Podrinje

Radnik iz Bijeljine je danas odigrao svoju posljednju pripremnu utakmicu pred narednu sezonu.

Izabranici Mladena Žižovića su odmjerili snage sa ekipom Podrinja iz Janje, koja se takmili u Prvoj ligi Republike Srpske, a bijeljinski sastav je na kraju slavio rezultatom 2:1.

Do prednosti Radnik je stigao već u osmoj minuti kada je za 1:0 pogodio Irfan Hadžić, ali do odlaska odmor gostujući sastav je uspio izjednačiti golom Ademira Hadžića iz 25. minute.

U nastavku utakmice viđen je još jedan gol, i to u mreži Podrinja, a za pobjedu Radnika je pogodio Irfan Hadžić deset minuta prije kraja.

Prijateljska utakmica:

Radnik - Podrinje 2:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik: Hodžić, Vasić, Radović, Aleksić, Isić, Đurić, Martinović, Mekić, Đelmić, I. Hadžić, Glišić. Igrali su još: Lučić, Motika, Brković, Šantić. Trener: Malden Žižović.

Podrinje: Avramović, Zarić, Arnautović, Đokić, Jevtić, Guzijan, Karijašević, Janjić, Došlo, A. Hadžić. Igrali su još: Curćić, Lupić, Mulamustafić, Rakić, Musić, Furtula, Osmanagić, Mehanović, Iljić, Čelahmetović. Trener: Senad Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi