Žižović: Pohvalio bih igrače na zalaganju, ispunio sam cilj

Trener Radnika po povratku u Bijeljinu

Žižović: Pohvalio bih igrače na zalaganju, ispunio sam cilj

Fudbaleri Radnika vratili su se sa priprema na Kupresu gdje su se pripremali za početak Premijer lige. 

U sklopu priprema na Kupresu odigrali su tri susreta. U duelima protiv Zrinjskog, GOŠK-a i Novog Travnika su upisali jednu pobjedu i dva poraza, a trener Mladen Žižović je pohvalio igrače zbog zalaganja.

"Odigrali smo tri korisne utkamice gdje polako uigravamo ekipu za prvenstvo. Izmijenjao sam sve igrače tako da su svi igrači dobili priliku što mi je bio cilj. Bilo je obostranih prilika tako da možemo stavit pečat na naš uspješan rad. Pohvalio bih igrače jer su dali svoj maksimum u ovim iscrpljujućim pripremama pogotovo u ovoj drugoj fazi na Kupresu, gdje smo pored redovnog rada u teretani, a zatim i sa loptom odigrli tri prijateljske utakmice. Slijedi nam generalka protiv Podrinja a zatim pred nama je nedelja odmora, osvježenja, gdje ćemo raditi smanjemnim intezitetom kako bi ekipa bila spremna za prvo kolo i utkamicu sa Sarajevom", rekao je Žižović nakon povratka u Bijeljinu.

Podsjetimo, Radnik sezonu u Premijer ligi otvara na gostovanju protiv Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi