Radnik na pauzi do 10. januara, zimske pripreme u Crnoj Gori

Igrači na dužem odmoru

Radnik na pauzi do 10. januara, zimske pripreme u Crnoj Gori

M. Šljivak

Radnik iz Bijeljine prvi je dio sezone u Premijer ligi BiH završio na osmom mjestu sa 24 osvojena boda.

Odigrao je tim Mladena Žižovića nekoliko jako dobrih utakmica u kojima su nesretno ostajali bez bodova, pa je bodovni saldo u prvom dijelu sezone mogao biti i veći.

Međutim, cilj kluba i dalje ostaje plasman u Ligu za prvaka od kojeg su udaljeni samo jedan bod, a sigurno da ovaj tim ima kvalitet da se nađe među šest najboljih klubova u BiH.

Fudbaleri ovog tima od danas su službeno na zimskoj pauzi i imaće šansu da se dobro odmore pred start priprema za drugi dio sezone, a prozivku je trener Žižović zakazao za 10. januar.

Zimske pripreme tim iz Bijeljine će obaviti u Crnoj Gori, a u narednom periodu će se znati više o eventualnim promjenama unutar igračkog kadra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Postoji mogućnost da će nekoliko fudbalera napustiti Radnik, ali isto tako klub traži i adekvatna pojačanja za drugi dio sezone.

U prvom meču nastavka sezone koji bi se trebao odigrati sredinom februrara, Radnik će ugostiti ekipu Borca iz Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi