Radnik niže pobjede, Natron deklasirao Sašk

Druga liga Centar

Radnik niže pobjede, Natron deklasirao Sašk

S. Mlaćo

Radnik iz Hadžića je upisao šestu pobjedu u isto toliko kola Druge lige Centar. U ovom kolu izabranici Damira Beće savladali su sa 5:2 Famos. Za goste su po dva puta pogađali Tarik Zukić i Benjamin Šehić, te jednom Amar Konjhodžić. Strijelci za domaći tim bili su Armin Cibra i Senad Sarajkić.

I drugoplasirani Borac iz Jelaha je slavio u ovom kolu. Naime, nogometaši Borca savladali su Krivaju u Zavidovićima 3:1. Dva puta je pogađao Igor Šimunović, te jednom Harun Jupić. Jedini pogodak za domaće djelo je Sabrije Parića pet minuta prije kraja meča.

Derbi u Kosovi pripao je nogometašima NK Vis Simm Bau. Domaći su nadigrali NK Moševac 2:1, pogocima Aldina Softića i Edina Husakovića. Strijelac za goste bio je Muhamed Mehić.

Žepče i Azot su podijelili bodove 1:1 (Hadis Krehmić - Ajdin Pozderović), dok je Ilijaš pogocima Fijada Mehanovića i Nemanje Adžića savladao Jedinstvo 2:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Usora je savladala Bosnu Union 3:2 (Dragan Todić, Danijel Miljić, Bariša Avgustinović - Kenan Bukvić, Armin Šehić), dok je Natron sa 4:1 nadigrao Sašk Napredak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi