Visoke pobjede Radnika, Moševca, Žepča i Ilijaša

Druga liga Centar

Visoke pobjede Radnika, Moševca, Žepča i Ilijaša

S. Mlaćo

Radnik iz Hadžić je jedina omčad sa stopostotnim učinkom nakon 4. kola u Drugoj ligi Centar. Izabranici Damira Beće u ovom kolu su savladali Jedinstvo u Ilijašu sa visokih 5:0. 

Za goste su u ovom susretu pogađali Tarik Zukić, Alden Vladavić, Faris Fejzić, Dževad Pračić i Benjamin Šehić.

Treću vezanu pobjedu u ovom kolu upisali su nogometaši Moševca. Oni su danas savladali Pobjedu 4:0, a junak je sa tri pogotka bio Ermin Vehabović. Jedan pogodak dodao je Samir Skomorac.

Žepče je sa 4:1 savladalo Bosnu Union (Ivan Martinović, Kristijan Ivešić, Kenan Grahić, Fahir Omerdić - Armin Šehić), dok je istim rezultatom Ilijaš na Kamberovića polju savladao KF Zenica Grad. Za goste je hat trick upisao Edin Salčin, a jedan pogodak je dodao Fijad Mehanović. Za domaće koji su prvi poveli strijelac je bio Mahir Jusić sa 11 metara.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sašk Napredak je pogotkom Edisa Husovića savladao Usoru (0:1), dok su Vis Simm Bau i Borac iz Jelaha podijelili bodove (1:1). Za domaće je pogodio Aldin Softić, a za goste sa 11 metara Salih Hodžić.

Četiri pogotka viđeno je u duelu Famosa i Natrona iz Maglaja (2:2).Gosti su poveli pogotkom Ribeire, a izjednačio je Senad Sarajkić. Novo vodstvo gostima donosi De lira Pessoa Farney, a konačnih 2:2 Meris Tahmaz u sudijskoj nadoknadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti