Strijelci raspoloženi, sigurne pobjede Radnika, Bosne Union, Ilijaša...

Druga liga Centar, 3. kolo

Strijelci raspoloženi, sigurne pobjede Radnika, Bosne Union, Ilijaša...

S. Mlaćo

Uzbuđenja nije nedostajalo ni u susretima 3. kola Druge lige FBiH grupa Centar.

Radnik iz Hadžića je jedini tim sa devet osvojenih bodova, a u ovom kolu izabranici Damira Beće sa visokih 4:0 savladali su Žepče. U listu strijelaca su se upisali Alden Vladavić, Enes Kazić, Benjamin Šehić i Meldin Podrug.

Bosna Union je sa 6:0 deklasirala KF Zenica Grad City. Dva puta je pogađao mrežu gostiju Bekir Karahodžić, te po jednom Armin Šehić, Kenan Bukvić, Mustafa Mujić i Ahmed Zuberović.

Šest pogodak viđeno je i u Ilijašu gdje je Ilijaš sa 5:1 nadigrao Krivaju iz Zavidovića. Za domaće su pogađali dva puta Edin Salčin, te po jednom Eldar Mašić, Fijad Mehanović i Alija Karišik. Jedini pogodak za goste postigao je Admir Omerović.

Famos je savladao NK Vis Simm Bau 2:1 (Armin Cibra, Senad Sarajkić/Mirnad Spahić), a Usora je istim rezultatom slavila u Maglaju protiv Natrona.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sašk Napredak i Jedinstvo su podijeli bodove (1:1), Moševac je u Vitkovićima nadigrao Azot 3:2.

Izneđenje je viđeno u duelu Pobjede i Borca iz Jelaha gdje su domaći slavili sa visokih 4:1. Junak domaćih sa dva pogotka bio je Enver Buljubašić, a po jedan pogodak dodali su Elvis Buljubašić i Hajrudin Čamdžić. Za goste je pogodio Salih Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti