Radnik ponizio Jedinstvo, Borcu samo bod

Druga liga Centar

Radnik ponizio Jedinstvo, Borcu samo bod

S. Mlaćo

Uzbudljivo je ovog vikenda bilo i na susretima 19. kola Druge lige Centar.

Radnik je bio uvjerljiv. Sa 8:0 savladao je Jedinstvo. Po dva puta mrežu gostiju su pogađali Nermin Hadžić, Mirza Kalem i Benjamin Šehić, a po jednom Edin Kovačević i Irfan Hasanović.

Borac i NK Vis Simm Bau Kosova su podijelili bodove (1:1). Strijelac za domaće bio je Idriz Osmić, a za goste Elmin Joldić.

Isti rezultat viđen je u duelu Pobjede i Moševca (Aldin Bahtić/Adil Kovačić).

Krivaja je u Vitkovićima savladala Azot 2:1. Selimović je doveo Krivaju u vodstvo, izjednačio je Bezdrob, a konačnih 1:2 postavio je Šabanović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Žepče je savladalo Bosnu Union u Sarajevu 1:0 pogotkom Antona Tadića u 15. minuti.

Sašk Napredak je nadigrao Usoru 2:1 (Edin Dizdarević, Edis Husović/Sanel Alispahić), dok je Natron savladao Famos 3:1 (Alen Ahmetspahić, Kenan Obralić i Armin Hasanić/Meris Tahmaz).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi