Može li iko ugroziti Radnik iz Hadžića?

Druga liga Centar

Može li iko ugroziti Radnik iz Hadžića?

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Centar odigrani su susreti 17. kola. 

U duelu Azota i Borca iz Jelaha meže su mirovale, dok je NK Vis Simm Bau nadigrao Pobjedu iz Tešanjke u gostima 2:0.

Za goste su pogađali Almin Zukić i Eldin Suljić. Zanimljivo da su gosti igrali sa deset igrača, iako s na klupi imali petoricu rezervista.

Ilijaš je pogotkom Alije Karišika sa 11 metara savladao NK Moševac (1:0), dok je Krivaja u Sarajevu savladala Bosnu Union 2:1.

Felix Siameh je doveo goste u vodstvo, izjednačio je Amel Hadžić, da bi pobjedu gostima u 63. minuti donio Mirsad Šijerkić.

Žepče je ubjedljivo bilo na Ilidži protiv SAŠK Napredka. Bilo je 5:0. Po dva puta su pogađali Marko Jorgić i Goran Jurić, te jednom Filip Relotić.

Natron je bio siguran pred svojim navijačima. Savladao je Jedinstvo 3:1. Gosti su poveli iz penala pogotkom Muamera Bašića, ali hat-trickom Ismeta Gajdića domaći dolaze do tri boda.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Famos i Usora su podijelili bodove (1:1). Dželaludin Repuh je doveo domaće u vodstvo, a bod gostima osam minuta prije kraja donosi Mahmut Bahtić.

Radnik je prvi sa 43 osvojena boda, Borac iz Jelaha ima 35, a Ilijaš i NK Vis Simm Bau po 31.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi