20

Komentari (20)

rodjak
ma mi izgubili od Olimpica(ni sam ne znam kako ali eto nekako nam uvalise 2 gola),danas Borac dobio Olimpica a iduce subote slijedi pobjeda Rodjenih protiv Borca i eto refanja za poraz od Olimpica :)
SeoRusilac
Dena33
Dobro je ovo. Bice jos bolje kad se vrate povrijedjeni i prikljuce pojacanja . Bravo Rodjeni !!!
Zaccheroni
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA :))))))))
balunv
Još da Bobić bude centarfor umjesto onog kloca Sandžaklije Mulica bili bi ŠAMPIONI!
VelikiMislilac
Mene stid. Stvarno sam uvijek podrska ekipi i kad gubi, ali ovo, ne znam sta je u ovim glavama kad povedu pretvore se u neke ljigavce koji simuliraju i zadrzavaju vrijeme umjesto da daju jos go. Imali smo sudjenje 60:40 iako nam je ponisten cist go Branda-a. Bihorac valjanje, Cvija valjanje, simuliranje jos par igraca nesto manje ofirno. Bola idi trci igraj pa makar izgubio, sta zadrzavas. Onda strepim u 90toj zamalo Djuric. Bili smo bolji, ali bespotrebno ovo bosansko "iskustvo" (valjanje, simuliranje, zadrzavanje vremena)
enko
Malimislilac,nema te cega biti stid,po ovakvom terenu stigao umor
VelikiMislilac
Ma ja, to je iskustvo.
user1579962154
Da, vrlo inteligentan komentar, IQ1000. Igraju po kiši, ginu , glavom na nogu da ne prime gol i zadnjih 5 minuta kad su umorni zadržavaju igru. PA TO RADE I VEĆI KLUBOVI U SVIJETU.
VelikiMislilac
To je nasto sto najvise mrzim od protivnicke ekipe pa treba biti pravedan i kada tvoja ekipa to radi. Velez je meni najveca ekipa na svijetu i realno treba da se rijesimo tog stanja uma. Bili smo bolji, pobjeda, dobro je. Kad smo izgubili od Olimpika branio sam, svakom se desi, al destrukcija igre simuliranjem je nesto sto na mene utice...mrzim to! To za aj kju ma stipu to, ja samo puno razmisljam, mozda nekad nije kvalitetno :)
ElComandante
Radnik dobije Olimpik. Olimpic dobije Velez. Velez dobije Radnik.
balunv
Bravo ROĐENI FORZZA VELEŽ!!!!!!
felix__27
Ne navijam u nasoj ligi nit za koga ali steta sto ste izgubili bodove protiv olimpika bgm
botin1981
BRAVO ROĐENI MUSVDG
kaskada24
Nisam ni sumnjao da je ono protiv Olimpika bio samo nesretan slučaj, nadoknadit će se to, čestitke.
Bhf111
Cestitke rodjeni
Bravo Rođeni, polako ali sigurno idemo ka vrhu tabele
ragge
Odlično su odigrali, još kad dođu ta pojačanja bit će vrh
Rajvosa2019
Cestitke Velezu - zasluzeno- vratili se na tabeli tamo gdje i pripadaju , prva 4 mjesta
VELEZ
Samo da je brandao igro protiv olimpika, ali nema veze idemo dalje rodjeni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.