Radnik poželio brz oporavak Beširoviću

Zadobio tešku povredu koljena

Radnik poželio brz oporavak Beširoviću

Samir Mlaćo

Bivši kapiten Radnika Dino Beširović ovog ljeta odlučio se za odlazak u splitski Hajduk. Splićani su procijenili da se radi o kvalitetnom mladom nogometašu koji će biti veliko pojačanje, ali već na samom startu sezone Beširovića je zadesio veliki peh.

Naime, u duelu protiv Slavije iz Sofije zaradio je tešku povredu koljena zbog koje će sa terena izbivati najmanje sedam mjeseci. Beširović će prvo morati na operaciju koja će biti obavljena u narednih 20 dana.

Beširović je svojim ponašanjem te pristupima na treninzima osvojio navijače Hajduka, te su mu iz kluba poželjeli što brži oporavak. Isto je učinio i FK Radnik.

"FK Radnik, želi svom bivšem kapitenu Dini Bešireviću uspješno liječenje i brz povratak na ‘’zeleni tepih", stoji na objavi na zvaničnoj facebook stranici Radnika.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Najbolji igrac nase lige bio. Kakav Zakaric. Treba pitat Robija hocel ga zvat vise ikad ko i Sarica
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi