Beća: Sutra ili Željo ili Velež, morat ćemo se malo više potruditi

Trener Radnika iz Hadžića nakon plasmana u finale

Beća: Sutra ili Željo ili Velež, morat ćemo se malo više potruditi

Edmir Škorić

Radnik je poslije penala izbacio Famos i plasirao se u finale Memorijalnog turnira "4. Viteška".

Nakon što su mreže mirovale u 90 minuta igre, na penale je Radnik iz Hadžića ostvario pobjedu i plasirao se u finale.

Inače, turnir u Hrasnici održava se u čast svih poginulih boraca 4. Viteške brigade koja je formirana prije 27 godina te je tokom agresije na BiH čuvala kapije Sarajeva.

"Ovo je nama prva provjera. Dosta novih igrača, dosta ih je otišlo. Ima i umora, ali zadovoljni smo. Imali smo 3-4 prilike koje nismo iskoristili, ali bitno je da se radi i da se ovo ukomponuje. Možda smo Famos malo i potcijenili", kazao je trener Radnika Damir Beća, dodavši:

"Pripreme idu po planu i programu. Najbitnije da nemamo povrijeđenih igrača. Sutra finale protiv Želje ili Veleža, bit će pravi protivnik gdje ćemo se morati malo više potruditi. Onda idemo u Konjic, pa turnir u Buturović Polju, pa sa Slavijom u Hadžićima i zadnja provjera je kući sa lakšim protivnikom iz druge lige".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi