Radnik slavio u prijateljskom duelu pred Željezničar

Mekić jedini strijelac na meču

Radnik slavio u prijateljskom duelu pred Željezničar

S. Mlaćo

U sklopu priprema za subotnji duel sa Željezničarom, nogometaši Radnika iz Bijeljine savladali su u prijateljskom meču u Živinicama federalnog drugoligaša Priluk sa minimalnih 1:0.

U prvom poluvremenu mreže su se tresle, a da bi jedini pogodak na meču u 78. minuti postigao Nedim Mekić.

"Priluk je veoma dobra ekipa i mi već iz ove ekipe imamo Dinu Mujkića koji je također opravdao naša očekivanja. Rezultat utakmice bio je u drugom planu, a mi nastavljamo prvenstvo u Premijer ligi BiH, gdje očekujemo nastavak kontinuiteta dobrih rezultata, a tome se nadamo i u narednom susretu protiv sarajevskog Željezničara", kazao je trener Radnika Mladen Žižović.

POslije utakmice organizovana je i zajednička večera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Radnik će sutra u derbiju 31. kola Premijer lige ugostiti Željezničara. Radi se o direktnom okršaju dva tima koja se bore za četvrto mjesto koje vodi u Europu. Željezničar trenutno ima tri boda više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije